Darrer dia de classe!

July 22, 2015

El dissabte 27 fi de curs, correcció d'exàmens -amb show- entrega de diplomes, fotografies professionals i "coktelillu" per a brindar pel luxe d'alumnes que hem tingut, uns Drs i Dres. simpatiquíssims i d'un nivell professional i humà encomiable . 
Per la Dra. Aina Mar Arasa, gran professional i l' autèntica creadora i artífex del curs que ens ha tingut a tot l'equip metodològicament a ratlla, suament, però amb fermesa; per l'extraordinari advocat penalista Josep Fajula Codina, savi i glamuros lletrat, i divertit professor, que se les sap totes per guanyar qualsevol cas. 
Pels ponents convidats i l’equip que ha participat en l’organització del curs
Pel restaurant Cor Caliu que ens ha fet uns menús especials i ens ha tractat de merevella i per l’Il•lustre Col•legi d'Advocats de BCN, que ens ho ha posat tot ben fàcil i còmode!. Salut!

 

 

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square